background
 

Uw Team Experten inzake Aanbestedingen

Wij zijn een jonge maar performante organisatie die streeft naar kwaliteit en toegevoegde waarde. Door ons streven naar high level procurement zijn wij van plan verder door te groeien tot een betrouwbare speler op de openbare aankopen markt.

Onze Visie

Wij vinden dat het niet alleen onze opdracht is om aanbesteders correct verlopen aankoopprocedures te leveren, maar ook om alle mogelijke leveranciers een kans te geven op overheidsopdrachten. Daarom heeft ons platform ook een (gratis) luik voor geïnteresseerde leveranciers. Op die wijze brengen wij aanbesteder en aannemer dichter bij elkaar en faciliteren wij de toegang tot de markt voor hen. Een lokale verankering vinden wij belangrijk en promoten wij in de mate van het mogelijke.
 

 

Onze Normen en Waarden

Wij staan voor een open en positief aankoopbeleid, geheel gedreven door de wettelijke bepalingen die gelden voor openbare aankopen.
Onze sleutelwaarden zijn openheid, transparantie en gelijkheid, zowel naar leveranciers en aannemers als naar aanbesteders.
Wij onderschrijven een strenge ethische code waaraan ALLE medewerkers van Opdrachtencentrale vzw toegewijd meewerken in een streven naar constante verbetering.
 

background

Wat kan opdrachtencentrale voor u betekenen?

Boek een afspraak